Verslag Robert Amarsingh, zendingsreis Trinidad – september 2014

Verslag Robert Amarsingh, zendingsreis Trinidad – september 2014

Groeten in Christus Jezus, onze Koning die spoedig komt.

Het was 2 september 2014, toen ik aankwam op Piarco Int. luchthaven, om apostel Vernon en zijn ‘first lady’ pastor Ans te ontmoeten, en we de komende drie weken een intensieve zendingsreis zouden hebben. Pastor Ans ontmoeten was een droom die uitkwam. Ik heb zoveel gehoord over deze dierbare vrouw, dat ik niet kon wachten haar te ontmoeten, en toen dat eindelijk gebeurde, klopte alles wat ik over haar gehoord had.

Ik moet zeggen dat apostel Vernon, Christa, Joshua en de gemeente ECHT GEZEGEND ZIJN IEMAND ALS PASTOR ANS TE HEBBEN. Het was heel fijn te zien hoe ze met de kinderen omging. Mijn kinderen werden helemaal verliefd op haar. Ze konden niet ophouden over pastor Ans te praten. DAT GOD HAAR RIJKELIJK MAG BLIJVEN ZEGENEN.

De zendingsreis was gezegend. Er waren genezingen, bevrijdingen, mensen verlost uit de duisternis. Ik zag hoe een meisje met ernstige rugklachten genezen werd, waar ze al meer dan vijf jaar last van had. Een ander meisje werd genezen van een ernstig beschadigde pols.

Ik zag jongelui die hun leven gaven aan CHRISTUS: OP STRAAT! God deed wonderen in ALLE samenkomsten. Pastor werd aangeraakt door de Heilige Geest. Verbazingwekkend was het, te zien dat apostel Vernon, terwijl hij aan het preken was in een van de samenkomsten en de elektriciteit uitviel en het helemaal donker werd in die ruimte en het geluid wegviel, hij bleef preken met dezelfde intensiteit. Er waren genezingen, een man werd genezen van zijn rugkwaal. In een andere kerk zag ik overal jongedames over de hele vloer.

De Geest van de Heer bewoog door de kerk, terwijl de apostel bad voor de mensen. Apostel Vernon is echt een WARE Man van God. Hij is echt geweldig. Ik hoorde een vrouw tegen de apostel zeggen, dat wij dit soort prediking en onderwijs niet krijgen, zo uitgebreid op het Woord ingaan, en zij heeft gelijk. Dit krijgen we echt niet. In de meeste kerken is het anderhalf uur zingen, getuigenis, een speciaal lied en een half uurtje voor het Woord. Ik heb heel veel geleerd van apostel Vernon. Hij is een groot leraar en mentor. Het team kwam in een kerk waar het Levende Woord gepreekt werd en toen er een oproep gedaan werd, werd een man genezen van keelkanker. Prijs God!

Als ik zie hoe de criminaliteit toeneemt, corruptie aan de orde van de dag is, mensen hun leven verkwisten met drugs, alcohol, immoraliteit, dan weet ik dat wij de Heer nodig hebben. Maar wanneer ik zie dat ongeneeslijke ziekten genezen, criminelen hun leven aan God geven en dienstknechten van het Evangelie het Woord van God preken zoals het gepreekt moet worden, dan weet ik dat JEZUS LEEFT.

De drie weken van de zendingsreis in Trinidad waren een succes. De duivel werd in elkaar gestampt, man. Tegen apostel Vernon en pastor Ans zeg ik, dankjewel, dat jullie naar ons eiland, Trinidad, zijn gekomen en Gods Woord gebracht hebben. We zien met verlangen uit naar de volgende zendingsreis naar ons eiland.

P.S. ‘Zonde houdt ons weg van de Bijbel, maar de Bijbel houdt ons weg van de zonde.’ Alle eer komt toe aan de Heer. ‘Da’is die apossel.’

Switch The Language