Over ons

Vernon Davis, in zijn jeugd op wonderbaarlijke wijze bevrijd van een troosteloze levensstijl van drugs en genezen van verlamde benen, is door God geroepen met een sterke apostolische en profetische zalving. Vernon is erg rijk in het Woord en hij gelooft dat alle Christenen het hele Woord van God nodig hebben, gepredikt en onderwezen door de Heilige Geest. Een ontmoeting met Vernon belooft u niets minder dan een hernieuwde passie voor God en een uitdaging om uw wandel met Hem te verdiepen.

Vernon is getrouwd met Ans, een Hollands meisje dat hij ontmoet heeft in een zendingswerk in Curaçao, Vernons thuisland, een klein eiland in het Caraïbisch gebied. Ze wonen sinds 1988 in Nederland en hebben twee prachtige kinderen, Christa en Joshua. Hij heeft bediend in tientallen landen ter wereld, waar hij altijd samenwerkt met de plaatselijke gemeenten. Ontelbare mensen zijn gered, genezen en bevrijd. Vernon heeft gesproken bij grote campagnes met duizenden mensen, maar hij bedient ook handenvol mensen, zelfs in afgelegen plaatsen. Waar de Heilige Geest hem ook maar heen leidt, hij gehoorzaamt en gaat. Hij houdt ervan het Woord van God te onderwijzen en God heeft hem een zalving gegeven om ook voorgangers en leiders te onderwijzen. De bedieningen die uit zijn bediening zijn voortgekomen, zijn meestal sterk en blijvend.

Vernon en Ans begonnen ook Voice to the Nations conferenties te houden, die zeer effectief gebleken zijn. Dit zijn twee of drie dagen diensten, gericht op het bereiken van de verlorenen en het toerusten van de heiligen door het Woord van God; door seminars, speciale leidersseminars en jeugddiensten. Veel mensen werden gered, genezen en bevrijd, en hongerige Christenen werden sterker en anderen werden hongerig naar God en Zijn Woord. Verscheidene kerken hebben de apostolische zalving op Vernons leven herkend en hebben met hen samengewerkt in hun conferenties.

Vernon en Ans reizen en bedienen al jaren samen in Nederland, waar ze samenwerken met de lokale gemeenten. Ze zijn ook de Voice to the Nations gemeente begonnen. De Gemeente van Jezus Christus moet gebouwd worden op het onderwijs van de apostelen en profeten, dus het Woord krijgt de meeste aandacht in onze samenkomsten. Wanneer het Woord geplant wordt in de harten van de heiligen, en hen heiligt, kunnen we heilige samenkomsten hebben, met heilige aanbidding en heilige gemeenschap met God en met elkaar, in de heilige tempel van God. Als gevolg hiervan zullen de heiligen uitgaan en op hun beurt weer discipelen maken, volgens de Grote Opdracht van Jezus Christus.

Vernon Davis Ministries wordt ondersteund door God, door gebed en financiële giften van trouwe gelovigen.

Switch The Language