Getuigenis van Robert Amarsingh, mission trip Trinidad, Tobago en Curaçao oktober 2011

Getuigenis van Robert Amarsingh, mission trip Trinidad, Tobago en Curaçao oktober 2011

Ik had het genoegen met apostel Vernon Davis mee te gaan op zendingsreis, naar Tobago en Curaçao. Het was heel fijn in Tobago en ik heb genoten van elk moment. De samenkomsten waren geweldig. Ik heb de Geest van God in de verschillende plaatsen zien bewegen, en dat was een zegen. Mijn tijd samen met de apostel was goede kwaliteit. Ik heb zoveel van hem geleerd, hij is echt een man van God.

In Tobago werd een vijftienjarig meisje genezen van kanker rond haar hart. God gebruikte de apostel om voor haar te bidden en zij voelde hoe er iets uit haar lichaam ging. De volgende dag ging ze naar de dokter, maar de kanker was niet meer te vinden. Het was weg. Er werd ook een vrouw genezen die twee jaar lang pijn in haar rug had. Zo ook een man die pijn achterin zijn nek had. De pastor van die kerk zei, dat zijn kerk niet meer hetzelfde zou zijn. Hij zei dat de kerken predikers en boodschappen nodig hebben, zoals de apostel predikte. We hebben een geweldige tijd gehad in Tobago. God zegent dat eiland. En veel mensen gaven hun leven aan de Heer.

Na de reis van Tobago gingen we naar de ‘Faith & Freedom’ kerk in Chaguanas. De pastor, Jonas Capildeo Mayala, en zijn vrouw houden echt van de apostel en zijn team. Zij geloven echt in Christus. De samenkomsten waren geweldig. De apostel nam de samenkomst helemaal over en het Woord kwam er op een zeer dynamische wijze uit. Een vrouw werd genezen van erge rugpijn, maar de apostel zag ook iets wat deze vrouw verborgen hield in haar huis. De apostel bad voor iedereen. De mensen ontvingen het Woord van God en het team met veel liefde.

Op dinsdag 11 oktober vertrokken we naar Curaçao, waar wij als team een week bleven. Wat een zegen die week. Ik zag een vrouw van borstkanker genezen. Toen de samenkomst bijna werd afgesloten liep de apostel naar twee dames toe en vroeg hen wat ze graag wilden dat de Heer voor hen zou doen. Ze gaven geen antwoord, maar hij bad voor hen en ze vielen op de grond. Een van hen zei tegen de apostel: “Ik had borstkanker, en nu is het weg.” Zij was genezen. God is goed.

De mensen in Curaçao houden van de Heer. Het team ging naar een kerk waar Spaans gesproken werd. De apostel werd tijdens de prediking vertaald. Het Woord ging met kracht uit. Werkelijk, deze apostel Vernon Davis is een echte man van God. Er werd voor mensen gebeden en er waren genezingen. Een vrouw begon te manifesteren. De apostel legde haar de handen op en ze viel op de grond. De apostel vroeg om haar terug te brengen, maar de mensen die om haar heen stonden renden weg… Ik zag een man vallen, nog voordat de apostel bij hem was. Die avond werden mensen genezen en ze gaven hun leven aan Christus.

De apostel hield een huwelijksseminar. Terwijl de seminar aan de gang was werd er in een gebouw naast de kerk een man vermoord. De kerk werd een ‘plaats delict’ die dag. Maar de seminar was heel goed. We leerden onder andere dat we onze vrouw moeten prijzen, haar liefhebben en goed voor haar zorgen.

Ik denk dat de mensen in Nederland de apostel en zijn bediening zouden moeten steunen. Hij is een gezegende man. Overal waar het team komt, horen we mensen tegen ons zeggen: “Zulke prediking hebben we nodig”, maar de apostel heeft onze hulp nodig, zodat hij kan blijven gaan. Ik weet dat hij veel geloof heeft en dat God hem zegent, maar toch heeft hij alle hulp nodig die hij kan krijgen. Ik hou van deze apostel en zijn gezin. Moge God hen zegenen. YA MAN. OH HO. THISE D MAN.

Door Robert Amarsingh (Trinidad)

Switch The Language